Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Kitten Topuklu Ayakkabılar

Venüs tarafından yönetilen Teraziler her zaman sevimli detaylara aşık olurlar ve zarif bir çift kitten topuklu ayakkabı tam da bu tanıma uyuyor. Tarzı tam olarak anlamak için Gigi Hadid'in yakın zamanda giydiği soluk mavi ayakkabılara bakabilirsiniz. Çok Terazi kodlular.

Kitten topuklu ayakkabılar sevimlidir ancak ortalama bir stilettodan çok daha kolay giyilebilirliğiyle tercih edilirler. Bu da, sosyal, eğlenceyi seven hava burçları için önemli bir şeydir. Sadece görünümünüzü giyilebilir bir şekilde yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda kitten topuklu ayakkabılar her şeyle uyumludur. İster kürk manto, ister uçuşan bir etek veya hatta bir çift kot pantolon ile giyebilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil