Sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak 13 yabancı TV dizisi

Havanın serinlemeye başladığı, her yerde turuncu enerjisini hissettiğimiz bu günlerde sonbahar ruhuna girmenize yardımcı olacak TV dizilerini listeledik.

Sonbahar, büyük bir battaniye ve sıcak bir şeylerle dolu bir kupa ile rahatlamak ve televizyonda arka arkaya rahatlatıcı bir programın bölümleriyle vakit geçirmek için ideal bir mevsim. "Rahatlatıcı bir program" fikri kişiden kişiye değişebilse de (bazılarımız için aile dostu bir drama, diğerleri içinse bir cinayet gizemi) sadece sonbaharın rahatlatıcı hissini uyandıran bazı programlar vardır . Doğal olarak, programdaki hava ve mekanın bununla çok ilgisi vardır; ancak ışıklandırma, renk derecelendirmesi ve olay örgüsü de öyle. (Korkutucu veya Cadılar Bayramı temalı programlar da sonbahara uygun izleme listemize uyuyor.) Aşağıda, sezonu karşılamanıza yardımcı olacak en iyi programların listesini bulabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil