Stilistlere göre bu sezon her yerde göreceğiniz 6 sonbahar ayakkabı trendi

Her yıl, mevsimler değiştikçe, stil de onunla birlikte değişir. Daha soğuk havalar yaklaşırken, kazakları, battaniyeleri ve sıcaklıklar düştüğünde bizi sıcak tutacak çizmeler gibi rahat şeyleri çıkarmanın zamanı geldi. İşte stilistlere göre bu sezon her yerde göreceğiniz 6 sonbahar ayakkabı trendi..

Real Simple'da yer alan habere göre Moda uzmanı Zanna Roberts Rassi, "Ayakkabılar her kıyafetin temelidir ve insanların pratik ve sağlam ama yine de şık ayakkabılara yöneldiğini gördük," diyor. Bu Sonbahar, loafer ve spor ayakkabı gibi klasik temel parçaların yanı sıra diz üstü çizmeler gibi daha cesur stillerin de hakim olduğu ayakkabı trendleri görüyoruz. Afterpay şirketine göre, vintage diz üstü çizmeler ve kalın loafer'lar, daha soğuk aylara hazırlık olarak satışlarda şimdiden fırladı. Trendlere bir göz attık ve yaklaşan sonbahar sezonu için en şık ayakkabıları bir araya getirmek üzere bu yılın Sonbahar/Kış podyumlarını inceledik .

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil