Stilistlere göre her yerde göreceğiniz 9 sonbahar elbise trendi

Hayvan desenlerinden mini elbiselere, bohem stilden pul ve paletlere sonbahar elbise koleksiyonuna hoş geldiniz. Yazımızda en sevdiğiniz sonbahar ceketleriniz ve paltolarınızla zahmetsizce kombinleyebileceğiniz çeşitli mevsime uygun elbiseleri bulacaksınız.

Sonbahar giyim kuralları deri ceketler, bol miktarda denim ve rahat kazaklar gerektirir, ancak elbiseleri de hemen gözden çıkarmayın.  

Podyumdan, kırmızı halıdan ve sosyal gezilerden ipuçları alarak, stilistlerden sezonun en büyük sonbahar elbise trendlerinden bazılarını vurgulamalarını istedik. Leopar deseninden  payetler ve dokulara, Peter Pan yakalarından mini elbise silüetlerine kadar, herkes için biraz bir şeyler var.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil