Tahinli buğday salatası

Balığın yanına sağlıklı bir öneri!

Malzemeler
100 g buğday
1 çorba kaşığı tahin
1 çorba kaşığı konserve mısır
1 konserve kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı zerdeçal
1-2 dal dereotu

Hazırlanışı:
Yıkayıp süzdüğünüz bulguru tencereye alın. Yeterli miktarda su ekleyerek orta ateşte suyunu çekene kadar haşlayın. Haşlanmış buğdayı geniş bir kaseye alın. İçerisine sırasıyla tahin, mısır, ince doğranmış kırmızı biber ve baharatları ekleyerek iyice karıştırın. Dereotuyla süsleyerek servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil