Tam buğdaylı kakaolu kurabiye

20 dakikada yemeye hazır çok lezzetli bir kurabiye

Malzemeler:
3 yemek kaşığı yumuşak tereyağı
4 yemek kaşığı bal
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1/2 paket kabartma tozu
1 su bardağı tam buğday unu

Hazırlanışı:
Tereyağı, yumurta ve balı karıştırın. Karışıma kuru malzemeleri de ekleyip ele yapışmayan bir hamur yapın. Hamurdan minik parçalar koparıp yuvarlayın ve hafifçe bastırarak yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin. 180 derecede ısıtılmış fırında 12 dakika pişirdiğiniz kurabiyeleri oda sıcaklığında soğuduktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil