Tarte tatin

Malzemeler
4-5 adet kırmızı veya sarı elma
150 gr toz şeker
3 yemek kaşığı tereyağı
100 ml su
4-5 parça donmuş milföy hamuru

Hazırlanışı

Elmaları soyun, kararmamaları için limonla ovun. Büyüklüklerine göre altıya veya sekize bölün. Şeker, tereyağı ve suyu okaramel rengini alana kadar kaşıkla karıştırmadan bir tencerede pişirin. Karamel hazır olunca tart kalıbına boşaltın, üzerine elmaları dizin. Elmaların üzerini oda sıcaklığında yumuşatılmış milföy hamurları ila kaplayın. Fazla kabarmaması için çatallal delikler açın. 180 derecede ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Krema veya dondurma ile servise sunun.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil