Tatmamış olamayacağınız 6 lezzet

Pelmeni
Rus mutfağının hem görüntü hem de lezzet olarak doyurucu lezzetlerinden olan Pelmeni için iki seçenek var. Tatlı ya da tuzlu yapmak. Tatlısı için meyve sosou veya şeker kullanılıyor. Tuzlusu için peynir veya kıyma tercih edelibilir. Bizim mantılarımıza kıyasla çok daha iri taneli olan yemek için bildiğimiz mantı hamurunu çok daha ince şekilde açmak ilk adım olur.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil