Tavuk etli milföy pay

Malzemeler
750 gr kemiksiz tavuk but
2 pırasa
1 çay bardağı haşlanmış tane mısır
2 salçalık kırmızıbiber
50 gr tereyağı
2 diş sarımsak
50 gr un
1 yemek kaşığı ince doğranmış tarhun
5-6 dal ince kıyılmış maydanoz
2 büyük boy milföy
1 yumurta sarısı
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Tereyağını tavaya alıp ısıtın. Yemeklik doğradığınız sarımsağı ve ince dilimlediğiniz pırasayı ekleyip soteleyin. Pırasa biraz yumuşayınca jülyen doğradığınız kırmızıbiberi ve küp şeklinde doğradığınız tavuk etini ekleyip soteleyin. Tavuk etinin pişmesine yakın mısır, tarhun, maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. 2-3 dakika sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Yuvarlak fırın kabına tavuklu harcı döküp yayın. Bir milföyün üzerine un serpip fırın kabının büyüklüğünde açın. Fırın kabının üzerine kapatın. üzerine yumurta sarısı sürün. Diğer milföyü de az açıp yaprak şeklinde şekiller çıkarın. Milföyün üzerine yapıştırın. önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil