Tavuklu sebzeli güveç

Tavuklu sebzeli güveç tarifi

Malzemeler
• 1 kg kuşbaşı tavuk göğüs eti
• 10-12 arpacık soğan
• 3 patlıcan
• 2 havuç
• 2 kabak
• 3 domates
• 3 kırmızı kapya biber
• 2 dolmalık sarı biber
• 2 dolmalık yeşil biber
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• Tuz
• Karabiber
• Taze biberiye 

Hazırlanışı :
Tavuk göğüs etlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyip kenara alın. Bir güveç kabının tabanına arpacık soğanları yayın. Üzerine tavuk etlerini ve küp doğradığınız sebzeleri ilave edin. Zeytinyağı gezdirip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.  

*Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil