Tok tutan dürüm

Tok tutan dürüm tarifi

Malzemeler:
1 adet ince doğranmış kabak
1 adet ince doğranmış havuç
1 adet ince doğranmış soğan
1 adet ince doğranmış kırmızı biber
2 dilim az yağlı kaşar peyniri
1 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1/2 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı kekik
1 adet tam buğday tortilla veya dürüm ekmeği

Hazırlanışı:
Bir tavaya zeytinyağını, sebzeleri, baharatı ve deniz tuzunu ilave edip 10-15 dakika pişirin. Tortilla ekmeğinin içine sebzeleri, yumurtayı ve kaşarı ekleyin. Önceden 150 derece ısıtılmış fırında, kaşar peyniri eriyene kadar yaklaşık 2-3 dakika bekletin. Servis yaparken yanına yeşil salata ekleyin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil