Türk mutfağının başrol lezzetleri
Peymane Ocakbaşı, Türk damak tadının birbirinden lezzetli kebap, meze ve tatlı tariflerini Elele okurlarıyla paylaştı.
PEYMANE SALATASI
1 patlıcan • 1 baş soğan • 4 diş sarımsak • 4 adet yeşil biber • 1 adet domates • tuz • karabiber • kırmızı pul biber • zeytinyağı • nar ekşisi • tuz • karabiber • kırmızı pul biber Hazırlanışı: Sebzeleri közleyin. Kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Tuz, baharatlar, zeytinyağı ve nar ekşisi ilave ederek, karıştırın. Sıcak servis yapın.
1 patlıcan • 1 baş soğan • 4 diş sarımsak • 4 adet yeşil biber • 1 adet domates • tuz • karabiber • kırmızı pul biber • zeytinyağı • nar ekşisi • tuz • karabiber • kırmızı pul biber Hazırlanışı: Sebzeleri közleyin. Kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Tuz, baharatlar, zeytinyağı ve nar ekşisi ilave ederek, karıştırın. Sıcak servis yapın.