Türk mutfağının başrol lezzetleri

Peymane Ocakbaşı, Türk damak tadının birbirinden lezzetli kebap, meze ve tatlı tariflerini Elele okurlarıyla paylaştı.

PEYMANE SALATASI
1 patlıcan • 1 baş soğan • 4 diş sarımsak • 4 adet yeşil biber • 1 adet domates • tuz • karabiber • kırmızı pul biber • zeytinyağı • nar ekşisi • tuz • karabiber • kırmızı pul biber Hazırlanışı: Sebzeleri közleyin. Kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Tuz, baharatlar, zeytinyağı ve nar ekşisi ilave ederek, karıştırın. Sıcak servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil