Türk mutfağının başrol lezzetleri

MUHAMMARA
10 adet kurutulmuş kırmızı dolmalık acı biber • 1 diş sarımsak • 1 çay kaşığı kimyon • 30 gr ekmek içi • 100 gr çekilmiş ceviz içi • 1/4 çay bardağı zeytinyağı • 1/4 çay bardağı nar ekşisi • yeterince tuz Hazırlanışı: Biberleri 1 saat ılık suda bekletin ve ince ince kesin. Ekmek içi, kimyon, sarımsak ve tuzu blender’dan geçirin. İçine biber, çekilmiş ceviz, nar ekşisi ve zeytinyağı ilave ederek, blender’da koyu bir kıvam alıncaya kadar karıştırın. Soğuk olarak servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil