Türk mutfağının başrol lezzetleri

PATLICANLI KEBAP
200 gr yağlı kuzu zırh kıyma • kıyılmış maydanoz • kırmızı pul biber • 1 adet patlıcan Hazırlanışı: Kıymayı baharatlarla yoğurun. Patlıcanı ikişer santim arayla kesin. Köft eleri yuvarlayın. Şişe bir patlıcan bir köft e dizin. Kömür ateşinde 10 dakika çevirerek pişirin. Patlıcanlar piştiğinde tabağa alın ve üstünü bir kapakla kapatarak terlemeye bırakın. 5 dakika dinlendirildikten sonra, yanında közlenmiş domates ve biber ile servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil