Türk mutfağının başrol lezzetleri
ZAHTER SALATASI
1 demet taze nane • 1 demet palamut yaprağı • 1 demet lolorosso • 1 demet endivyen • 40 gr taze kekik • 1/2 demet taze soğan • 1 yemek kaşığı nar tanesi • tuz • 1 yemek kaşığı nar ekşisi • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı Hazırlanışı: Tüm yeşillikleri ince ince doğrayın. Üstüne nar tanelerini serpin, zeytinyağı ve tuz ekleyin. En son üzerine nar ekşisi gezdirin ve servis yapın.
1 demet taze nane • 1 demet palamut yaprağı • 1 demet lolorosso • 1 demet endivyen • 40 gr taze kekik • 1/2 demet taze soğan • 1 yemek kaşığı nar tanesi • tuz • 1 yemek kaşığı nar ekşisi • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı Hazırlanışı: Tüm yeşillikleri ince ince doğrayın. Üstüne nar tanelerini serpin, zeytinyağı ve tuz ekleyin. En son üzerine nar ekşisi gezdirin ve servis yapın.