Türk mutfağının başrol lezzetleri

FISTIKLI KEBAP
200 gr yağlı kuzu zırh kıyma • 50 gr antep fıstığı • kıyılmış maydanoz • kırmızı pul biber Hazırlanışı: Kıymayı fıstık ve baharatlarla yoğurun. Köft e şişine düzgünce sarın. Kömür ateşinde 5-6 dakika çevirerek pişirin. Yanında közlenmiş domates ve biber ile servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil