Türk mutfağının başrol lezzetleri

PEYNİR EZMESİ
200 gr inek sütü peyniri • 1 kutu labne peynir • 50 gr süzme yoğurt • 5 gr kırmızı pul biber • 1/2 çay kaşığı karabiber • 1 paket frenk soğanı Hazırlanışı: Beyaz peyniri, süzme yoğurt ile iyice ezilinceye kadar karıştırın. Bu karışımın üzerine labne peyniri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Pul biber, karabiber ve frenk soğanını ekleyin. Tüm karışımı bir bez torbanın içine alarak, bir gün süzülerek suyunu bırakmasını bekleyin. Top şeklinde servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil