Türk mutfağının başrol lezzetleri
PEYNİR EZMESİ
200 gr inek sütü peyniri • 1 kutu labne peynir • 50 gr süzme yoğurt • 5 gr kırmızı pul biber • 1/2 çay kaşığı karabiber • 1 paket frenk soğanı Hazırlanışı: Beyaz peyniri, süzme yoğurt ile iyice ezilinceye kadar karıştırın. Bu karışımın üzerine labne peyniri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Pul biber, karabiber ve frenk soğanını ekleyin. Tüm karışımı bir bez torbanın içine alarak, bir gün süzülerek suyunu bırakmasını bekleyin. Top şeklinde servis yapın.
200 gr inek sütü peyniri • 1 kutu labne peynir • 50 gr süzme yoğurt • 5 gr kırmızı pul biber • 1/2 çay kaşığı karabiber • 1 paket frenk soğanı Hazırlanışı: Beyaz peyniri, süzme yoğurt ile iyice ezilinceye kadar karıştırın. Bu karışımın üzerine labne peyniri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Pul biber, karabiber ve frenk soğanını ekleyin. Tüm karışımı bir bez torbanın içine alarak, bir gün süzülerek suyunu bırakmasını bekleyin. Top şeklinde servis yapın.