Türk mutfağının başrol lezzetleri

PASTIRMALI HUMUS
1 kg nohut • 1 yemek kaşığı kimyon • 100 gr tahin • 100 gr pastırma • yeterince tuz Hazırlanışı: Nohutları haşlayın ve kabuklarını soyun. Nohutları blender’dan geçirirken tahin ilave edin. Nohut ve tahin püre haline geldiğinde kimyon ekleyin. Humusun üzerine, tereyağında orta ateşte hafif çevrilmiş pastırma ilave edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil