Umut Akyürek'in son estetiği şaşırttı: Alın daraltma...

Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Umut Akyürek, estetik merakıyla biliniyor. Ünlü sanatçı son olarak estetiklerine bir yenisini daha ekledi.

Geçirdiği birçok operasyon ile dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'ye benzetilen Umut Akyürek, bu defa alın daraltma ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ameliyatım başarıyla geçti, her şey yolunda. Alın daraltma ameliyat geçirdim" dedi.

'GENİŞ BİR ALNIM VARDI'

Umut Akyürek geçirdiği operasyon için, “Yaradılıştan geniş bir alına sahibim. Ameliyatın gerekli olup olmadığına karar vermek zor oldu ama böyle daha mutlu olacağımı düşündüm. 20 yaşında kızlar bile her yerini yaptırıyor artık. Ben 50 yaşında bir kadın olarak bunu zaruret gördüm.” açıklamasında bulundu.

17 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda gençlik fotoğrafını yayınlayan Akyürek gönderisine, "Daha 17 17, on yedi" notunu düşmüştü. Gençlik fotoğrafındaki güzelliğiyle herkesi büyüleyen Akyürek, dudaklarıyla ilgili estetik iddialarına da bu fotoğrafla yanıt vermişti.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil