Uzun ömürlü Japonların sık tükettiği 5 yiyecek

1. Japon tatlı patatesleri

Miyashita, "Okinawa’dan gelen bu mor tatlı patatesler (Japonca’da “imo” olarak adlandırılır) genellikle atıştırmalık veya tatlı olarak yenir. Yaşlanma karşıtı özellikler içeren kırmızı-mor sebzelerde bulunan bir grup antioksidanlar açısından zengindirler. Çalışmalar kardiyovasküler hastalık riskini azaltmaya yardımcı olabileceklerini göstermiştir" diyor

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil