Uzun ömürlü Japonların sık tükettiği 5 yiyecek

3. Daikon turpları

Kök sebzeler Japon mutfağında popülerdir. Daikon turplarının soğuk algınlığını önlemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğuna inanılıyor. Bir turp, önerilen günlük C vitamini alımının %124′ünü içerir. Diğer sağlıklı kök sebzeler arasında havuç, pancar, yaban havucu ve şalgam bulunur.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil