Vaseline, yeni inovasyonu Gluta-Hya’yı özel bir davetle kutladı

Vaseline, yeni ürün serisi Gluta-Hya’yı geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği özel bir davet ile tanıttı.

El ve vücut bakımı markası Vaseline, tüm dünyada satışa sunduğu yeni serisi Gluta-Hya’yı geçtiğimiz gün İstanbul’da gerçeklteştirilen özel bir davet ile tanıttı. Basın, güzellik ve bakım dünyasından isimlerin yer aldığı etkinlikte hem ürünler hakkında bilgiler paylaşıldı, hem de deneyimlendi.

Gluta-Hya Serum Etkili Losyon serisi, yüz bakımında çokça kullanılan glutatyon, retinol, hyaluronik asit gibi içeriklerin el ve vücut ürünlerinde de yer aldığı bir ürün grubu. Serinin ismi de glutatyon ve hyaluronik asit’in hecelerinden oluşuyor: Gluta-Hya.
Gluta-Hya serisindeki ürünler aynı zamanda serum özelliği de taşıyor.  Gluta-Hya serisinde şu anda Leke Karşıtı & Aydınlatıcı ile Canlandırıcı Parlaklık adlı iki ürün bulunuyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil