Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti!

Tiyatro sahnesinde 30. senesini geride bırakan aynı zamanda Babil, Kırgın Çiçekler ve Üç Kız Kardeş gibi televizyon projelerinde yer alan Veda Yurtsever, sinema ve tiyatro hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Bu yıl tiyatroya ara vereceğini söyleyen 55 yaşındaki başarılı oyuncu Veda Yurtsever, 'Mola mı vermek istediniz?' sorusuna da yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, ''Mola da denebilir tabii. Bazen “Tiyatro mu televizyon mu” diye sorarlar ama cevabım hiç değişmez, “Her zaman tiyatro.” 6 sene boyunca yaşı benden hayli genç olan bir karakteri oynadım. Bu süreç biraz yorucu oldu. İçimdeki bir ses, enstrümanım olan sesim, fiziğim ve zihnimi biraz dinlendirmem gerektiğini söyledi.'' dedi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil