Versace bir kez daha Biggie diyor! İkonik Biggie 2024 sonbahar-kış koleksiyonunda

Amerikalı ünlü rapçi Notorious B.I.G. ile ikonikleşen Medusa ikonlu Versace gözlüğü Biggie yine karşımızda sonbahar kış 2024 güneş gözlüğü koleksiyonunda.

Amerikalı ünlü rapçi Notorious B.I.G., 1994 senesinde One More Chance şarkısının klibinde tahtında otururken onun tüm karizmasının altını çizen gözündeki Medusa ikonlu Versace güneş gözlüğüydü.

Bu klipteki gözlüğü Versace 424’tü. Daha sonra 1997 yılında Hypnotize adlı videosunda ise 413A’yı kullandı. İşte Medusa gözlükler 30 yıldır ikonik moda aksesuarı olma serüvenine böyle başladı.

One More Chance klibinden 424 kodlu gözlük

O zamanların bu ikonik çerçeveleri, artık hayatta olmayan Notorious B.I.G.’e ithafen Biggie ismiyle gözlerde yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sonbahar kış döneminde Medusalı gözlükler bir hayli popüler oldu.  

Hypnotize klibinden 413A kodlu gözlük

İşte Versace 2024 sonbahar kış güneş gözlüğü koleksiyonundan dört Biggie modeli.

VE4361

Bu sene de Versace sonbahar kış koleksiyonuna ikonik Biggie’yi dahil etti.

VE4479U

VE4480U

VE4478U

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil