Yasemin Şefkatli hamilelik sürecini ilk kez anlattı: Yataktan kalkamıyordum, lavaboya sürünerek gidiyordum

"GÜNLERCE UYUMADAN KARNIMDAKİ HAREKETLERİNİ TAKİP ETTİM"

Ardından oğlu Ayel'in kalbinde problem olduğunu öğrendikleri ilk günü anlatan Şefkatli, "Sonra gittiğimiz başka bir doktor operasyonu yapamayacağını Ayel'in kalbinde problem olduğunu ve artık yakın takip yapması gerektiğini söyledi. İlk başta günlerce uyumadan karnımda hareketlerini takip ettim. Hareket yoksa 'Bir sorun mu oldu?' diye doktorlarımıza yazıyorduk. Onların yaşama tutunması için sıkı bir diyet uyguladım" dedi.

Ayel'in doğum sonrası operasyon geçireceğini öğrendiklerini belirten Şefkatli, "Sona yaklaşınca heyecan ve bir o kadar da korku artıyor. Hep kendime "Her şey çok güzel olacak" diye tekrarlıyorum. Çok inanıyorum" dedi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil