Yaz düğününüzde kullanabileceğiniz en popüler 10 renk

Düğününüz yaklaştı ve hala düğününüzde kullanacağınız tema renginizi belirleyemediniz mi? Yaz düğünlerinin son yıllardaki favorilerinden kır ve kumsal düğünleri tematik bir renk seçmek için oldukça uygun. Peki ama sizin favoriniz hangisi? İşte size yardımcı olmak için en popüler 10 yaz düğünü rengi.

Yaz, sıcak havaların, güzel çiçeklerin ve tabii ki düğünlerin mevsimidir. Doğal olarak yaz düğün renkleri sezonun en iyi özelliklerini yansıtması gerekir. Konuklar, açık havada toplanabildiğinden doğanın bereketli tonları genellikle büyük günün dekoru için ilham kaynağı olur. Bu nedenle pek çok kişi, muhteşem bir başlangıç ​​noktası için düğün mekanlarının peyzajına bakarlar. Kumsalda düğün töreni için açık tonlar, bir bahçe partisi için botanik tonlar, çiftlik ortamı için yemyeşil tonlar... Hangisini seçerseniz seçin, yaz düğününüzdeki renkler kutlama alanınızı tamamlamalı ve ortamın havasını arttırmalıdır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil