Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Filiz Akın'ın sağlığıyla ilgili yeni haber

Filiz Akın, 25 Mart'ta son durumu hakkında açıklama yapmıştı. Tedaviden olumlu sonuç alabilmek için düzenli olarak hastaneye giden oyuncu, hastane odasında çektirdiği videoyu Instagram'da yayınlamış ve şu sözleri söylemişti:

"Bence iyi haber. Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden üç saatlik ilaç yüzünden beş saat de beklediğimden sekiz saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim. Uzun süre ağır antibiyotik verilenlerde boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için daha bir 10 günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil