Yıllar sonra ikiz babası olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar’dan ilk açıklama

Sanatçı Metin Akpınar'a açılan 'babalık' davası bu hafta karara bağlanmış ve Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Nebioğlu bir de ikiz kız kardeşi olduğunu söylemişti. Metin Akpınar bu haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve ilk kez açıklama yaptı.

Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı bu hafta 'babalık' davası karara bağlandı. 35 yaşındaki Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Metin Akpınar ise gazeteci Candaş Tolga Işık'la konuştu ve bir açıklama gönderdi. 62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın açıklaması şöyle:

(Fotoğraf: Haziran 2022 - Babasıyla fotoğrafını yayınlayan Nebioğlu, "İmza mı aldım mutlu oldum. Sahneye adanmış bir ömür" mesajını yazmış)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil