Yulaflı fit bisküvi

Yulaflı fit bisküvi tarifi

Malzemeler:
200 g yulaf ezmesi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
2-3 dal taze kekik
2-3 dal taze nane
2-3 dal taze biberiye
6-8 yemek kaşığı sıcak su

Hazırlanışı:
Yulaf ezmesi, zeytinyağı, bir tutam kadar tuz ve ince kıydığınız otları mutfak robotundan geçirin. Karıştırmaya devam ederken hamur toparlanmaya başlayıncaya kadar su ilave edin. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla 5 mm inceliğinde açın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile parçalar kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Soğuk servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil