Z kuşağının terapide sürekli bahsettiği 5 büyük seks sorunu

1. Partnerleriyle sınırları ve arzuları iletmede sorun yaşama

Gençler rıza, bedensel özerklik ve zevk gibi değerleri benimseme eğilimindeyken, New York City terapisti Keanu Jackson, ilişkilerinde sınırlarını ve arzularını ifade etmekte zorlanmaya devam eden bir dizi Z Kuşağı danışanı gördüğünü söyledi.

Jackson, "Aslında kendilerini savunmayı ve cinsel ve ilişkisel ihtiyaçlarına karşı gerçeği konuşmayı öğrenmek için destek arayan bir sürü insanla karşılaşıyorum." diyor. Uzun vadeli sağlıklı bir ilişki istiyorsanız, partnerinizin ihtiyaçlarının %100'ünü her zaman %100 karşılamaya hazır olmanız gerektiği yönünde yaygın bir yanlış anlama var. Bu sadece son derece tehlikeli ve gerçekçi olmayan bir beklenti değil, aynı zamanda insanlara kişisel sınırlarınızın o kadar önemli olmadığını da öğretiyor. Bu özellikle ilişkide ve kontrolcü davranışlarda belirgin güç farklılıkları mevcut olduğunda geçerlidir."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil