3 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 3

Boğa: Sabrina Spellman “Sabrina The Teenage Witch”

Sabrina Spellman yarı cadı yarı insan olabilir ancak ikonik 90'lar dizisi “Sabrina The Teenage Witch”te aslında yarı normal bir hayat yaşamak isteyen ayakları yere basan bir kız. Pratikliği ve sağduyusu birleştiğinde, Sabrina kesinlikle tipik bir Boğa burcu cadı. Tıpkı bu sabit toprak burçları gibi, Sabrina da herhangi bir saçmalığa tahammül etmeyi reddeden inanılmaz derecede sadık bir arkadaş ve genellikle çılgın teyzelerinin cadılık planlarını daha pragmatik bir planla yumuşatmaya çalışıyor.

4 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 4

İkizler: Alex ve Camryn From Twitches

2005 Disney filmi Twitches'te "ikiz cadılar" Tia ve Tamera Mowry, doğumda ayrılmış bir çift cadı kız kardeşi canlandırıyor. Bunu The Parent Trap gibi düşünün ancak onlar normal insanlardan ziyade büyülü bir krallıktan gelen güçlü cadılar. İkizler burcu Camryn ve Alex'e mükemmel uyum sağlarlar. Ancak bu karakterler aynı zamanda zeki ve gevezedir, tıpkı bu iletişim merkezli hava burcu gibi. Bu cadı ikizlerin birçok zıt kişilik özelliği vardır, bu nedenle birlikte bir İkizler burcunun ikiliğini mükemmel bir şekilde temsil ederler.


5 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 5

Yengeç: Samantha "Bewitched"

Yengeçler doğal olarak nostaljiktir, bu yüzden 60'larda ve 70'lerde yayınlanan popüler dizi "Bewitched"dan bir cadıya benzemekten hoşlanacaklardır. Dizi, bir ölümlüyle evlenen ve banliyöde bir ev hanımı rolünü üstlenen yetenekli bir cadı olan Samantha etrafında dönmektedir. Yemek pişirme, temizlik ve evin diğer işleriyle ilgilenme gibi ev işlerini yapmaktan hoşlanır. Yengeçler her türlü yeteneğe sahipken, bu konfor düşkünü ev kuşları evlerine bakmayı severler. Yengeçler gibi Samantha'nın da çok komik bir mizah anlayışı vardır ve genellikle bir ev hanımı olmanın daha zor görevlerini yönetmek için büyücülük kullanır.

6 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 6

Aslan: Hocus Pocus'tan Winnie Sanderson

Winifred "Winnie" Sanderson, bu sevilen Cadılar Bayramı klasiğinde Bette Midler tarafından muhteşem bir şekilde canlandırılan Hocus Pocus'taki üç Sanderson kız kardeşinin en büyüğü ve en zekisidir. Gerçek bir Aslan gibi, Winnie büyük bir ana karakter enerjisini temsil eder. Aslan, güneş tarafından yönetilir, yani canlılık ve güven gezegeni... bu yüzden ilgiyi severler ve biraz kibirli olabilirler, bunların hepsi bu cadı için çok doğrudur.