5 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 5

Yengeç: Samantha "Bewitched"

Yengeçler doğal olarak nostaljiktir, bu yüzden 60'larda ve 70'lerde yayınlanan popüler dizi "Bewitched"dan bir cadıya benzemekten hoşlanacaklardır. Dizi, bir ölümlüyle evlenen ve banliyöde bir ev hanımı rolünü üstlenen yetenekli bir cadı olan Samantha etrafında dönmektedir. Yemek pişirme, temizlik ve evin diğer işleriyle ilgilenme gibi ev işlerini yapmaktan hoşlanır. Yengeçler her türlü yeteneğe sahipken, bu konfor düşkünü ev kuşları evlerine bakmayı severler. Yengeçler gibi Samantha'nın da çok komik bir mizah anlayışı vardır ve genellikle bir ev hanımı olmanın daha zor görevlerini yönetmek için büyücülük kullanır.

6 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 6

Aslan: Hocus Pocus'tan Winnie Sanderson

Winifred "Winnie" Sanderson, bu sevilen Cadılar Bayramı klasiğinde Bette Midler tarafından muhteşem bir şekilde canlandırılan Hocus Pocus'taki üç Sanderson kız kardeşinin en büyüğü ve en zekisidir. Gerçek bir Aslan gibi, Winnie büyük bir ana karakter enerjisini temsil eder. Aslan, güneş tarafından yönetilir, yani canlılık ve güven gezegeni... bu yüzden ilgiyi severler ve biraz kibirli olabilirler, bunların hepsi bu cadı için çok doğrudur. 

7 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 7

Başak: Suspiria'dan Madame Blanc

Tilda Swinton tarafından canlandırılan Madame Blanc, 2018 korku filmi Suspria'da karanlık bir cadı meclisini saklayan prestijli akademi olan Markos Dans Topluluğu'nu yöneten güçlü cadıdır. 

Mükemmeliyetçi eğilimleriyle birlikte, sabırlı ve ayrıntı odaklı çalışma şekli, Başak burcuna özgüdür.

8 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 8

Terazi: The Love Witch'ten Elaine

Terazi, ortaklıkların burcudur ve lüks gezegen Venüs tarafından yönetilir. Bu yüzden 2016 korku-komedisi The Love Witch'ten Elaine bu enerjiyi mükemmel bir şekilde temsil eder. Filmde, Elaine aşk ve romantizmle ilgili her şeye yıkıcı bir şekilde takıntılıdır, öyle ki şüphesiz erkeklere güçlü aşk büyüleri yapmak için büyücülük kullanmaya isteklidir. Terazi'nin cazibesi ve cilveli kişiliği sihir olmayabilir ancak neredeyse aynı derecede güçlüdür!