8 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 8

Terazi: The Love Witch'ten Elaine

Terazi, ortaklıkların burcudur ve lüks gezegen Venüs tarafından yönetilir. Bu yüzden 2016 korku-komedisi The Love Witch'ten Elaine bu enerjiyi mükemmel bir şekilde temsil eder. Filmde, Elaine aşk ve romantizmle ilgili her şeye yıkıcı bir şekilde takıntılıdır, öyle ki şüphesiz erkeklere güçlü aşk büyüleri yapmak için büyücülük kullanmaya isteklidir. Terazi'nin cazibesi ve cilveli kişiliği sihir olmayabilir ancak neredeyse aynı derecede güçlüdür! 

9 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 9

Akrep: Nancy From The Craft

Biraz karanlık, biraz sorunlu ama son derece güçlü olan Nancy Downs, 90'ların ikonik filmi The Craft'ın merkezindeki unutulmaz ve gotik genç cadıdır. Akrepler su burçlarıdır, bu yüzden duygularıyla hareket ederler. Nancy'nin de duygularını derinden hissettiği açık çünkü sık sık öfkelenir. Kötü bir günde, Akrepler biraz kıskanç ve intikamcı olabilir. Ve Nancy büyücülük yoluyla kullanabileceği gücü fark ettiğinde, Akrep özellikleri ortaya çıkıyor.


10 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 10

Yay: Gillian From Practical Magic

En sevilen Cadılar Bayramı filmlerinden biridir ve Nicole Kidman'ın Gillian rolü bu filmdeki en iyi oyunculuklarından biridir. Gillian vahşi bir attır ve filmin kalbindeki cadı kız kardeş ikilisinin daha özgür ruhlu ve asi olanıdır. Gillian, değişken ateş burçları gibi o da spontane ve maceracıdır. Ama gerçek Yay burcu gibi ayakları üzerinde durmaya çalışır.

11 / 13
Burcunuza göre hangi cadısınız? İşte 12 ikonik cadı - Resim : 11

Oğlak: Fiona Goode “American Horror Story: Coven”dan

Büyülü güçleriyle acımasız ve yıkıcı olmasına rağmen, Fiona kendini sofistike olarak sunar. Kusursuz giyinir ve genellikle siyah giyer. Bu tür karanlık ve klasik güzellik, Oğlak burcuna has bir özelliktir çünkü mütevazı ve zamansız bir havaya sahiptirler.