10 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 10

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Kovboy Şıklığı

Ateşli, dışa dönük Yaylar, kendilerini macera duygusuyla dolduran kıyafetlere takıntılıdır. Ve bunun için bir çift kovboy çizmesinden daha iyi ne olabilir? Beyoncé'nin Cowboy Carter albümünün bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi Vahşi Batı trendini başlattı ve bu sonbaharda da oldukça moda.

11 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 11

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Ofis Alarmı

Hırslı, çalışkan Oğlaklar "ofis" diye bağıran her şeyi beğenir. Bu yüzden Bella Hadid'in Paris Moda Haftası'ndaki Saint Laurent podyumunda giydiği erkek giyim görünümünü seveceksiniz. Bu sonbaharda giyilebilecek büyük blazer, beyaz düğmeli gömlek veya kravat gibi öğeler seçebilirsiniz.

Elbette Hadid gibi minik gözlük trendinin yanı sıra şık, geriye doğru taranmış topuzlar da deneyebilirsiniz. İstediğinizi seçin veya hepsini aynı anda giyin.


12 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 12

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Tüylü Ayakkabılar

Çoğu insan tüylü ayakkabı trendine baktığında hemen midesi bulanırken tuhaf şekilde hava burcu olan Kova, kendisi için bir çift nereden alabileceğini merak edecektir. Moda Haftası, suni kürk botlarla ve hatta Kova kraliçesi Julia Fox'ta görülen türden, Muppet'tan esinlenilmiş kedi topuklu ayakkabılarla doluydu. Elbette, bu ayakkabılar metroda kirlenebilir ama bu moda, bebeğim.

13 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 13

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Her Şey de Fiyonk

Balıklar televizyon ekranlarından geçip bir romantik komedi filminin içine girebilselerdi, bunu yaparlardı. Bu yüzden bu romantizmi seven su burcu, fiyonk trendini başından beri takip ediyor ve yakın zamanda da durmayacaklar.

Neyse ki fiyonklar klasiktir ve ayrıca görünümünüze kurdele eklemenin birçok yolu vardır. Zendaya gibi saçınıza büyük bir tane takabilir veya çantanıza birkaç bağ ekleyebilirsiniz. Hatta kurdele ve fiyonklu kazaklar ve paltolar bile arayabilirsiniz. Ne kadar büyük ve fırfırlı olursa o kadar iyi.