5 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 5

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Kısa ve Tatlı

Bir Yengeç olarak, neden Sabrina Carpenter'ın el kitabından bir sayfa koparıp bu sezon daha kısa etek boylarını denemiyorsunuz? Taytla mini etek, botlarla kısa şort veya şarkıcının imzası olan Polly Pocket havası için minik, minik bir elbise giyin.

Ancak pop divasını gerçekten yansıtmak için gümüş ve ışıltılı bir şeyler giydiğinizden emin olun.

6 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 6

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Diz Üstü Çizmeler

Eğer herhangi biri diz üstü çizmenin dramıyla başa çıkabiliyorsa, o da Aslan'dır. Bu trend en son 2000'lerin ortalarında popüler oldu ve geri döndü. Uzun çizmeler Anya Taylor Joy gibi ünlülerde ve Gucci, Fendi ve Stella McCartney gibi markaların podyumlarında görüldü. Bu tarzı ateş burçlarının önce denemesi gerekiyor. Gerçekten dikkatleri üzerinize çekmek için, minik deri şortlarla giyin.

7 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 7

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Boho Çantalar

Dikkat, Başaklar. 15 yıldır dolabınızın arkasında sakladığınız o boho çantayı biliyor musunuz? Sonunda onu çıkarma, tozunu alma ve tüm eşyalarınızda doldurma zamanı geldi. Pratik bir toprak burcu olarak, küçük çanta trendinden nefret ettiniz. Sonuçta yanınızda taşıyacak çok fazla eşyanız var ve bu yüzden tıpkı Daisy Edgar-Jones gibi omzunuzda dev, salaş bir çanta taşımayı istiyorsunuz. Bu sezonun boho görünümünü tamamlamak için, Chloé podyumunda görülenler gibi bir kolye, püsküllü bir ceket, takunyalar veya fırfırlı bir elbise ekleyin.

8 / 13
Sonbahar modası: Burcunuza göre bu sonbaharın en trend parçaları - Resim : 8

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Kitten Topuklu Ayakkabılar

Venüs tarafından yönetilen Teraziler her zaman sevimli detaylara aşık olurlar ve zarif bir çift kitten topuklu ayakkabı tam da bu tanıma uyuyor. Tarzı tam olarak anlamak için Gigi Hadid'in yakın zamanda giydiği soluk mavi ayakkabılara bakabilirsiniz. Çok Terazi kodlular.

Kitten topuklu ayakkabılar sevimlidir ancak ortalama bir stilettodan çok daha kolay giyilebilirliğiyle tercih edilirler. Bu da, sosyal, eğlenceyi seven hava burçları için önemli bir şeydir. Sadece görünümünüzü giyilebilir bir şekilde yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda kitten topuklu ayakkabılar her şeyle uyumludur. İster kürk manto, ister uçuşan bir etek veya hatta bir çift kot pantolon ile giyebilirsiniz.