7 / 11
Bahar kanunları: Kökler ve yapraklar - Resim : 7

MİNİ ELBİSE
Zaman akıp gittikçe mini elbiseler modern bir klasik olarak iyimser ve aurası yüksek yönünü yeniden gözler önüne seriyor. Hafızalarda Twiggy’nin canlanmamasıysa elde değil! Chanel’in asaleti kuşkusuz, modaya her yıl yön veriyor. Valentino’nun zamansızlığı ve Mugler’in ezber bozan tavrı takdirimizi kazanıyor.

TWIGGY
MUGLER
VALENTINO
CHANEL

8 / 11
Bahar kanunları: Kökler ve yapraklar - Resim : 8

SONSUZA DEK
Beyaz elbise… Sizce de evet mi? Transparan tercihiniz biraz iddialı olabilir. Şaka bir yana tül, dantel, işlemeli ya da ipek. Beyaz elbiseler farklı formlarda esin kaynağımız olmaya devam ediyor. Stella McCartney, Michael Kors, Chopova Lowena, Acne Studios’da bizden tam not alan tasarımcılar arasındaydı.

ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
MICHAEL KORS
STELLA MCCARTNEY


9 / 11
Bahar kanunları: Kökler ve yapraklar - Resim : 9

ASALETİ DESENİNDE
Puantiye deseni uykusundan uyandı. Çocukluk günlerine geri dönme etkisi yaratan bu zamansız deseni takımlarda, elbise ve bluzlarda stilimizle buluşturuyoruz. Balmain’de kalbimizi çalmış, Paul&John’da midemizdeki kelebek olmuş ve Undercover’da aşkımızı itiraf etmemize sebep olmuştu. Bizim önerimiz mary jane’lerle kombinlemenizden yana.

LOUIS VUITTON DEFİLESİNDE BİR KONUK
PAUL&JOE
BALMAIN
UNDERCOVER

10 / 11
Bahar kanunları: Kökler ve yapraklar - Resim : 10

ETEĞE VURGU
Birkaç sezondur transparan kumaş elbiseler ve braletler stilimize feminen ve canlı bir dokunuş katıyordu. Şimdi sıra eteklerde. Gündüz veya gece demeden etek modelleri çarpıcı görünümünü sokaklara taşıyor. Max Mara, Givenchy ve Carven’da şeffaf katmanlar beğenimizi kazanmıştı.

CARVEN
MILANO FASHION WEEK
MILANO FASHION WEEK
GIVENCHY
MAX MARA