3 / 15
Bu insanlar gerçekten olağanüstü! İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi - Resim : 3

"Kedi Gözlü" Çinli Çocuk

En üstteki görüntü, çok benzemesine rağmen Photoshop ile uygulanmadı. Çin'den gelen bu çocuk, "kedi gözü" lakaplı nadir bir hastalıkla dünyaya geldi. Gözleri, sevgili evcil hayvanlarımızın gözleriyle aynı olağanüstü kaliteye sahiptir: karanlıkta görebilir. Çevresindekilere göre, gözleri karanlıkta bile parlıyormuş gibi görünüyor.

4 / 15
Bu insanlar gerçekten olağanüstü! İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi - Resim : 4

Vitiligo ve renkli gözler

Ugandalı bu çocuk iki benzersiz genetik özellik ile doğdu. İlk olarak, beyaz nokta hastalığı olarak da bilinen, yani cildinin bir kısmının pigmentsiz olduğu ve bu nedenle beyaz göründüğü anlamına gelen Vitiligo olarak bilinen şeyden muzdariptir. Diğer benzersiz özelliği, ten rengine sahip insanlarda çok nadir görülen mavi gözleridir. Bu kombinasyon gerçekten benzersiz görünmesini sağlar.


5 / 15
Bu insanlar gerçekten olağanüstü! İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi - Resim : 5

Uzun kollar ve bacaklar

Javier Botet, Marfan Sendromlu doğdu. Bu sendrom, İspanyol aktörün artık ticari markası haline getirdiği çok cılız uzuvlara neden olur. Özellikle biraz ürkütücü görünmesi gereken (spoiler!), solmuş ve yaşlanmış bir Melisandre (Game of Thrones), Slender Man veya The Crooked Man (The Conjuring 2) gibi rollere çok uygun. Eşsiz özelliklerini kendi yararına kullanabileceğini görmekten gerçekten mutluyuz!

6 / 15
Bu insanlar gerçekten olağanüstü! İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi - Resim : 6

Elf kızı

Bu güzel kadın, cilt ve saçın pigmentsiz olduğu ve beyaz kaldığı bir durum olan albinizmden muzdariptir. Kapsamlı araştırmalara göre, bu hastalık fiziksel sağlığı değil, sadece görünümü etkiliyor. Bununla birlikte, albinizmli kişilerde görme ve işitme bozuklukları olabileceğinden, bu hastalığın dezavantajları da vardır.