3 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 3

Herkesin merak ettiği Restaurant Volta

Aslan Soykan'ın sahip olduğu restaurant izleyiciler tarafından çok merak edildi. Bu güzel mekandaki sahneler, Sirkeci'de bulunan Olden 1772 adlı restoranda çekiliyor.

4 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 4

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dişleri sosyal medyayı ikiye böldü

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizi öncesi dişlerini yaptırdığı haberleri magazin basınına yansımıştı.  Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dişleri sosyal medyayı da ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Tatlıtuğ'un yeni dişlerinin doğallığını bozduğunu savundu, bazıları ise yakıştığını söyledi.


5 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 5

Toksik anne oğul ilişkisi

Hülya Soykan, belli ki eşinden göremediği ilgi ve sevgiyi oğlundan talep eden annelerden biri. Oğlunun hayatına giren bütün kadınları bir şekilde elimine etmeye çalışmakta, hatta oğlunu rahatsız eden eski sevgiliyi öldürtmeyi deneyecek kadar ileri gitmektedir. Toksik anneliği ile büyük oğlu Cihan’ı (Nejat İşler) adeta yok etmiştir.

6 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 6

Kontrol delisi Hülya Soykan

Nur Sürer, hırslı, acımasız ve manipülatif bir kontrol delisi Hülya Soykan'ı canlandırıyor. Bütün çocukları ile son derece sağlıksız ilişkileri olan annenin asıl takıntısı  küçük oğlu Aslan. Ayrıca Hülya Soykan sadece oğullarının değil iki kızının da hayatını cehenneme çevirmiş.