8 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 8

Aslan'ın bilinmeyen gizli bir rahatsızlığı...

Eniştesini dövdükten sonra evine gelen Aslan Soykan, sinir krizi geçirerek nefes almakta oldukça zorlandı. Panik atak benzeri bir rahatsızlık geçiren Aslan'ın imdadına yetişen Devin, hastaneye götürmek istedi fakat Aslan Devin'in yardımlarıyla sakinleşmeyi başardı. 

9 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 9

Devin'in kardeşi Yağmur Akın: Borderline

Uzun süredir psikolojik tedavi gören Yağmur'u çoğu zaman ablasını çileden çıkarırken gördük. Devin onu Hülya Soykan'a şöyle tanıttı: Borderline'ı (sınırda kişilik bozukluğu) yaşıyor ve yakın zamanda intihar girişiminde bulundu.


10 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 10

Devin Akın'ın annesi Neşe Akın: Bipolar Bozukluk

Devin'in kız kardeşi gibi yıllardır mücadele verdiği bir diğer kişi de annesi Neşe Akın. Bipolar bozukluğu olan ve sıklıkla çökkünlük dönemine giren anne Akın, yaptığı tutarsız harcamalar ve alışveriş bağımlılığıyla ön plana çıkıyor.

11 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 11

Sırlarla dolu Leyla Soykan

Leyla (Canan Ergüder) nefret ettiği, sevmediği bir adamla evli ve belli ki bu mutsuzluğu psikolojik sorunları beraberinde getirmiş. Annesi Hülya Soykan'la bir diyaloğunda, 'anne ben en son eski sevgilimi kıskandım, o da bu dünyadan ölüp gittiği için. Konuşalım mı bunları uzun uzadıya, hem Deniz'i yad etmiş oluruz. Ne dersin?' diyerek  üstü kapalı eski sevgilisinin ölümünü hatırlattı. Yoksa bu işte de Hülya Soykan'ın bir parmağı olabilir mi?