9 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 9

Devin'in kardeşi Yağmur Akın: Borderline

Uzun süredir psikolojik tedavi gören Yağmur'u çoğu zaman ablasını çileden çıkarırken gördük. Devin onu Hülya Soykan'a şöyle tanıttı: Borderline'ı (sınırda kişilik bozukluğu) yaşıyor ve yakın zamanda intihar girişiminde bulundu.

10 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 10

Devin Akın'ın annesi Neşe Akın: Bipolar Bozukluk

Devin'in kız kardeşi gibi yıllardır mücadele verdiği bir diğer kişi de annesi Neşe Akın. Bipolar bozukluğu olan ve sıklıkla çökkünlük dönemine giren anne Akın, yaptığı tutarsız harcamalar ve alışveriş bağımlılığıyla ön plana çıkıyor.


11 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 11

Sırlarla dolu Leyla Soykan

Leyla (Canan Ergüder) nefret ettiği, sevmediği bir adamla evli ve belli ki bu mutsuzluğu psikolojik sorunları beraberinde getirmiş. Annesi Hülya Soykan'la bir diyaloğunda, 'anne ben en son eski sevgilimi kıskandım, o da bu dünyadan ölüp gittiği için. Konuşalım mı bunları uzun uzadıya, hem Deniz'i yad etmiş oluruz. Ne dersin?' diyerek  üstü kapalı eski sevgilisinin ölümünü hatırlattı. Yoksa bu işte de Hülya Soykan'ın bir parmağı olabilir mi?

12 / 12
Aile dizisi hakkında bilmeniz gereken 12 ayrıntı - Resim : 12

Bonus: Devin karakteri önce Özge Özpirinçci'ye gitti

Dizi proje aşamasındayken Devin karakteri için Özge Özpirinçci'ye gidildi hatta anlaşıldı fakat yakın zamanda Kıvanç Tatlıtuğ ve Özpirinçci'nin bir projede yer alması bu planı bozdu.

Özge Özpirinçci ise Aile dizisiyle ilgili, "Hayırlısı oldu diyelim. Kısmet bu işler. Ben şimdi senaryoları okuyorum. İnşallah güzel bir şey bulacağım." ifadelerini kullandı.