4 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film (6-12 Kasım) - Resim : 4

4. Locked In (Esaret) 

İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.

Başroldekiler:Famke Janssen, Rose Williams, Alex Hassell

5 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film (6-12 Kasım) - Resim : 5

5. Mirrors (Aynalar) 

Bir felaketten arda kalan aynalar, insanı bambaşka yerlere götürebilir bazen. Ben Carson eski bir polistir. Birkaç yıl önce yangın faciası geçirmiş olan ve çalışanları vefat eden bir dükkanda gece bekçisi olarak görev yapmaktadır. Dükkanda her şey kül olmuş ve geriye bir iki ayna kalmıştır. Aynalar Carson ile iletişime geçer. Öyle ki ailesi tehdit altına girer ve Carson bu durumu çözmek için aynanın içindeki kötü ruhla savaşmak zorundadır.

Başroldekiler: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce


6 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film (6-12 Kasım) - Resim : 6

6. Ketenpere

Kalender (Şafak Sezer) diziler için figüran koordinatörlüğü yapan, zaman zaman kendisi de küçük roller alarak geçimini sağlayan bir adamdır. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olmasına rağmen bulunduğu konumdan ileri bir adım atamamıştır. Bütün bunların üstüne yıllar sonra geri dönen mafya babası Vefa'nın ketenpereye getirdiği Kalender için işler iyice karışacaktır.

Başroldekiler: Şafak Sezer, Elif Erol, Hakan Ural

7 / 10
Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film (6-12 Kasım) - Resim : 7

7. Burning Betrayal (İyi ki Aldatılmışım)

Sue Hecker'ın romanının bu uyarlamasında bir muhasebeci, nişanlısı tarafından aldatılmasını kendi cinselliğini keşfetmek için bir fırsat olarak görünce başını belaya sokar.

Başroldekiler: Giovanna Lancellotti, Leandro Lima, Camilla de Lucas