5 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (16-22 Ekim) - Resim : 5

5. Long Shot

Fred Flarsky (Seth Rogen) yetenekli ve özgür ruhlu bir gazetecidir. Charlotte Field (Charlize Theron) ise çok etkileyici,zeki, sofistike ve başarılı bir kadındır. Yetenekli ve güçlü karaktere sahip bir diplomat olan Charlotte, başkanlık hedefini gerçekleştirmeye çok yakındır. Bu ikilinin, tek ortak noktası ise Charlotte’nin, Fred’in bebek bakıcılığını yapmış olması ve onun ilk aşkı olmasıdır. Fred beklenmedik bir şekilde, Charlotte ile yeniden bağlantı kurduğunda, onu etkilemeyi başarıyor ! Charlotte, başkanlık için hazırlanma yolunda, konuşmalarını yazması için Fred’i de ekibine alıyor. Bu gösterişli hayata çok da hazır olmayan Fred ve Charlotte’un aşkı kıvılcımlanmaya başlıyor.

6 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (16-22 Ekim) - Resim : 6

6. Fair Play 

Acımasız bir hedge fonunda beklenmedik bir terfi, bir çiftin aşkını uçurumun eşiğine getirir ve yakın zamandaki nişanlarından çok daha fazlasının çözülme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

7 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (16-22 Ekim) - Resim : 7

7. No Hard Feeling

Film içine kapanık bir çocuğun kozasından çıkmasına yardımcı olan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. 19 yaşındaki Percy, içine kapanık bir gençtir. Oğullarının asosyal olmasına üzülen ebevenyleri, üniversiteye gitmeden önce oğullarının biriyle çıkmasını ister ve bu amaçla gazeteye bir ilan verir. Acil paraya ihtiyacı olan Maddie, ilanı gördüğünde bu işin üstesinden gelebileceğini düşünerek ilana başvurur. Percy ile tanışan Maddie, çok geçmeden onun göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

8 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (16-22 Ekim) - Resim : 8

8. Tammy

İşini kaybettikten sonra kocasının ona dürüst olmadığını öğrendikten sonra kendisini yollara attan Tammy'in başına gelen komik olayları konu alıyor.