3 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 3

3. Cold Pursuit

Liam Neeson'ın canlandırdığı Nels Coxman, Rocky Dağları’nda kar küreyiciliği yapan sıradan bir aile babasıdır. Karısıyla (Laura Dern) birlikte sürdürmekte olduğu sessiz yaşamı oğlunun gizemli ölümünün ardından cehenneme döner. Nels’in adalet arayışı, oğlunun ölümüyle bağlantılı olduğuna inandığı bir uyuşturucu lordu olan Viking’ten (Tom Bateman) intikam almaya ve uyuşturucu kartelini yok etmeye karar vermesine neden olur. Dağlarda geliştirdiği avcılık yeteneklerini kullanarak Viking’in bütün çalışanları ve ortaklarını bir bir “ortadan yok eden” Nels, sıradan bir adamdan buz gibi soğukkanlı bir katile dönüşür. Hiç kimse ve hiçbir şey Nels'in ettiği intikam yeminini bozamaz. Adalet mutlaka sağlanacaktır!

4 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 4

4. Spider-Man: Across the Spider-Verse

 2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmi; Miles Morales, Gwen Stacy ve çoklu evrenden Spider-Man'lerin oluşturduğu yeni bir ekibin, daha önce karşılaşmadıkları mertebede bir güce sahip olan bir kötüye karşı mücadelesini anlatıyor.


5 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 5

5. Old Dads (Amcalar)

Orta yaşlı, huysuz bir baba ve iki yakın dostu, Y kuşağından CEO'ların ve güçlü anaokulu müdürlerinin değişen dünyasına ayak uyduramadıklarını görürler. 

6 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 6

6. NYAD

Yüzücü Diana Nyad hep hayalini kurduğu şeyi 60 yaşında gerçekleştirmek için açık denizde yaklaşık 160 km yüzerek neredeyse imkânsız olan Küba-Florida etabını tamamlamaya çalışıyor.