8 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 8

8. Monster High: The Movie

Yarı insan yarı kurt adam olan Clawdeen Wolf, son zamanlarda her tür canavarın olduğu bir okul olan Monster High'a gitmeye başladı. Sınıf arkadaşları Frankie Stein ve Draculaura ile kısa sürede arkadaş olduktan sonra, Clawdeen sonunda gerçekten kendisi olabileceği bir yer bulduğunu hissediyor ya da öyle düşünüyor. Yakında, Monster High'ı yok etmeye yönelik sinsi bir plan, onun gerçek kimliğini ortaya çıkarmakla tehdit eder ve Clawdeen, çok geç olmadan gerçek canavar kalbini kucaklamayı öğrenmelidir.

9 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 9

9. Minions 

Tarih öncesi çağlardan beri kendilerine kötü bir efendi arayışında olan Minyonlar, Dracula'dan, Firavun'a, Napolyon'dan, Dinozorlara kadar birçok kişiye hizmet etmeye çalışsalar da, hepsi birgün yok olmuştur. Hizmet edecek bir efendi bulamayınca Antartika'da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonların kaderi 1960'lı yıllarda değişir. Çünkü 3 kişilik maceracı bir minyon ekibi, Amerika'ya doğru yola çıkar.


10 / 10
Netflix'te geçen hafta en çok izlenen İngilizce 10 film (30 Ekim-5 Kasım) - Resim : 10

10. Herself

Filmde kocası tarafından şiddete uğrayan Sandra'nın kendine yeni bir hayat kurma mücadelesi anlatılıyor. Genç bir anne olan Sandra, bir yandan kocasının kendisine çıkardığı zorlar ve engeller ile savaşırken bir yandan da konut sorununa neden olan çürümüş bir sitem ile başa çıkmak zorundadır. Bu zorluklar arasında Sandra, kendi evini yapmak için beklemediği bir fırsat yakalar...