28 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 28

26. Strong Girl Bong-soon

Do Bong-soon (Park Bo-young) insanüstü bir güçle doğdu. Gücü kalıtsaldır ve sadece ailesindeki kadınlara geçer. Hayali, ana karakter olarak kendisi ile ilgili bir video oyunu yaratmaktır. Çaresizce zarif bir kadın olmak istiyor, aşık olduğu kişi ise In Guk-doo (Ji Soo), bir polis memurudur. Bazı sebeplerden dolayı bir oyun şirketi olan Ainsoft’un CEO’su olan zengin varis Ahn Min-hyuk’u (Park Hyung-sik) koruma görevini kabul eder. Zamanla aralarındaki ilişki gelişmeye başlar.

29 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 29

Fantastik Kore dizileri

27. Guardian: The Lonely and Great God  

Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) ölümsüz hayatını sonlandırmak için insan bir geline ihtiyacı vardır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte yaşamaya başlar. Onlar birlikte ölmüş insanları bu dünyayı terk ederken uğurlarlar.


30 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 30

28. Hotel Del Luna
 
Ölü ruhların kaldığı bir oteli işletmek üzere çağrılan seçkin bir otelci, mekânın oldukça yaşlı sahibini ve onun tuhaf dünyasını tanımaya başlar.

31 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 31

29. Şeytan Avcısı

Gündüzleri erişte dükkânında çalışıp geceleri iblis peşinde koşan Avcılar, insanlarla beslenen hain iblisleri yakalamak için özel güçlerini kullanır.