6 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 6

5. Happiness

Happiness, yakın gelecekte geçen ince psikolojik savaşı ve meydana gelen sınıf ayrımcılığını anlatıyor. Büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartman inşa edilmiştir. Apartman binasında farklı geçmişlere sahip sakinler yaşamaktadır. Yaklaşan kıyamet insanların dinmeyen susuzluktan muzdarip olduğu yeni bir tür bulaşıcı hastalık biçimine geldiğinde şehir dibe vurur. Salgın nedeniyle, yüksek katlı apartman mühürlenir. Apartman sakinleri, başkalarına karşı korku ve güvensizlik içindeyken hayatta kalmak için mücadele ederler.

7 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 7

6. All of Us Are Dead

All Of Us Are Dead, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalan bir grup öğrencinin hikayesini konu ediyor. Bir zombi virüsü bir okulu hızla etkisi altına alır. Virüs öğrencilerin bir kısmını yok ederken, sağ kalan öğrenciler, hayatta kalmak ve okuldan kaçmak için birlikte savaşır.


8 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 8

7. Signal 

2015 yılından bir profil uzmanı ile 1989 yılından bir dedektif, zaman ötesi bir telsizle iletişim kurarak suç ve adaletsizlikle savaşmak için güçlerini birleştirir.

9 / 72
En iyi Kore dizileri: 70 iyi Kore dizisi önerisi - Resim : 9

8. Healar

Yıldız bir muhabir, bir gazeteci ve kod adı Healer olan bir adam karanlık gerçekleri gizleyen uzun süredir saklı kalmış bir olay nedeniyle bir araya gelir.