4 / 6
Lezzetli mokteyllerle yaz keyfi: 7 mekandan imza mocktail tarifleri! - Resim : 4

Spiced Mosaic
Malzemeler; olgun mango, acı baharatlı şurup, limon ve zencefil, ve son olarak gingerale. Hazırlanışı; 4 ölçü mango suyu, 1 ölçü acı baharatlı şurup, 1’er ölçü limon ve zencefil suyunu buz dolu uzun bir bardağa ekleyin. Uzun bir kaşık yardımıyla yavaşça karıştırdıktan sonra oluşan alanı gingerale ile tamamlayın. Mekan; garniş olarak baharat aromasını ön plana çıkarmak amacıyla yıldız anason ve kurutulmuş portakal tercih ediyor.
@fsbosphorus

5 / 6
Lezzetli mokteyllerle yaz keyfi: 7 mekandan imza mocktail tarifleri! - Resim : 5

The Blackberry Daiquiri
Malzemeler: 60 ml ev yapımı red berry püresi, 30 ml taze limon suyu, 2-3 yaprak nane, 60 ml cranberry suyu, 30 ml vişne suyu, buz. Hazırlanışı; bir kokteyl shaker’ına kırmızı meyve püresini, taze limon suyunu, nane yapraklarını, turna yemişi ve vişne suyunu ekleyin. Shaker’ı iyice sallayarak malzemeleri karıştırın ve buzla çalkalayın. Karışımı süzgeç yardımıyla buzlu bir kokteyl bardağına dökün. İsteğe bağlı olarak, bir nane yaprağı veya limon dilimi ile süsleyerek servis edin.
@summitbarandterrace


6 / 6
Lezzetli mokteyllerle yaz keyfi: 7 mekandan imza mocktail tarifleri! - Resim : 6

Orange Trio
Öncelikle elma, portakal ve zencefili blenderdan veya katı meyve sıkacağından geçirilir. Bardağın içerisine sırayla limon suyu, zencefil suyu, elma ve portakal suyunu ekleyip servis yapılır.

Green Dream
Elma, salatalık ve kereviz blenderdan veya katı meyve sıkacağından geçirilir. Bardağın içerisine limon suyunu ilave ettikten sonra sırasıyla elma salatalık ve kereviz eklenir.