19 / 26
Netflix'teki en iyi çizgi filmler: Ailecek izlenebilecek en iyi 25 çizgi film - Resim : 19

Ejderhalar Prensi (2018-) 18+

Konu: Sıra dışı bir keşfin ardından, iki insan prens ve bir elf suikastçı savaş hâlindeki ülkelerine barış getirmek için birlikte destansı bir yolculuğa çıkar.
Başroldekiler:Jack De Sena,Sasha Rojen,Jason Simpson

20 / 26
Netflix'teki en iyi çizgi filmler: Ailecek izlenebilecek en iyi 25 çizgi film - Resim : 20

3Below (2018-2019) 18+

Trol Avcıları'nın devamı olan bu film, hikayeyi ve yerleşik formülü değiştirirken aynı dünyada orijinal serinin kalitesine yakın bir yer tutuyor. Canavarlarla dolu bir dünyaya dair yeni bilgilerle uğraşan bir çocuğu konu alan Trol Avcıları'ndan farklı olarak 3Below, Dünya'ya gönderilen uzaylıları takip ediyordu.

Konu: Dünya'ya mecburi iniş yapan iki kaçak, soylu ve genç uzaylı; galaksiler arası ödül avcılarından kaçarken, insanlar arasında yaşamaya uyum sağlamaya çalışıyor.
Başroldekiler:Tatiana Maslany,Diego Luna,Nick Offerman


21 / 26
Netflix'teki en iyi çizgi filmler: Ailecek izlenebilecek en iyi 25 çizgi film - Resim : 21

Castlevania (2017-2021) 18+

Aynı adlı video oyununa dayanan Castlevania , Drakula'nın  insanlığa savaş ilan ettiği karanlık bir dünyada geçiyor. 

Konu: Bir vampir avcısı, Dracula'nın komuta ettiği, öteki dünyaya ait yaratıklardan oluşan ordunun ablukasındaki şehri kurtarmak için savaşır. Klasik video oyunundan uyarlandı.

22 / 26
Netflix'teki en iyi çizgi filmler: Ailecek izlenebilecek en iyi 25 çizgi film - Resim : 22

Maya ve Üç Savaşçı (2021) 10+

Netflix'te yayınlanan Meksika yapımı bir çizgi filmdir. Film, Rotten Tomatoes'ta yüzde 100 yeni derecelendirmeyle dünya çapında beğeni toplamış ve eleştirmenler filmi hem çocukları hem de yetişkinleri büyüleyecek bir hikaye olarak nitelendirmişti.

Konu: Bir savaşçının yüreğine sahip neşeli bir prenses, çok eski bir kehaneti gerçekleştirip insanlığı intikam peşindeki tanrıların gazabından korumak üzere bir göreve çıkar.
Başroldekiler:Zoe Saldaña,Gabriel Iglesias,Diego Luna