2 / 6
Nur Abla
Yolunuz Ümraniye civarlarına düşerse ve aklınıza birden çatalda uzayan muhlama görüntüsü gelirse hiç beklemeden birilerine Nur Abla Karadeniz Sofrasının yerini sorun. En güzel lezzetlerin sizi beklediği bu küçük restoran sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
Yolunuz Ümraniye civarlarına düşerse ve aklınıza birden çatalda uzayan muhlama görüntüsü gelirse hiç beklemeden birilerine Nur Abla Karadeniz Sofrasının yerini sorun. En güzel lezzetlerin sizi beklediği bu küçük restoran sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
3 / 6
Lazibore
Nişantaşı’da bulunan restoran sizi güler yüzüyle yakalıyor. Ardından menüsündeki enfes lezzetlerle mest ediyor. Tavsiyemiz bütün yemeklerden ufak da olsa tatmanız ama mıhlama için büyükçe bir yer ayırmanız. Usta bir elden çıkan bu lezzet için hazırsanız, durmayın.
Nişantaşı’da bulunan restoran sizi güler yüzüyle yakalıyor. Ardından menüsündeki enfes lezzetlerle mest ediyor. Tavsiyemiz bütün yemeklerden ufak da olsa tatmanız ama mıhlama için büyükçe bir yer ayırmanız. Usta bir elden çıkan bu lezzet için hazırsanız, durmayın.
4 / 6
Laz İstanbul
Laz İstanbul’da yediğiniz bir yemeğin ardından arkadaşlarınıza sürekli, Kadiköy’deki bu enfes mekandan bahsediyor olabilirsiniz. Peyniri ve tereyağı bir yana, kavurması ve pidesi bir yana. Ama en güzeli lezzetin doruklarındaki mıhlaması.
Laz İstanbul’da yediğiniz bir yemeğin ardından arkadaşlarınıza sürekli, Kadiköy’deki bu enfes mekandan bahsediyor olabilirsiniz. Peyniri ve tereyağı bir yana, kavurması ve pidesi bir yana. Ama en güzeli lezzetin doruklarındaki mıhlaması.
5 / 6
Nalia Karadeniz Mutfağı
Klasik Karadeniz lezzetleri dendiğinde Bostancı’da sizi bekleyen Nalia’ya koşar adım gitmelisiniz. Mıhlama burada apayrı bir sunum ile bu lezzet şöleninin en önemli yerinde duruyor. Yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Çatala sar bir parçayı, uzat ve sar mısır ekmeğine.
Klasik Karadeniz lezzetleri dendiğinde Bostancı’da sizi bekleyen Nalia’ya koşar adım gitmelisiniz. Mıhlama burada apayrı bir sunum ile bu lezzet şöleninin en önemli yerinde duruyor. Yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Çatala sar bir parçayı, uzat ve sar mısır ekmeğine.