4 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 4

2. Kaş Jeli Uygulayın

Kaşlarınız için jel ürün kullanıyorsanız korkmayın! Sahte çiller de yapabilirsiniz. Tomic, "Kaş jeli ürününüzden sıvı kahverengi bir jel uygulamak için dudak fırçası kullanın," diyor.

5 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 5

3. Sprey Bronzlaştırıcı kullanın*

Bu fikir TikTok'ta viral oldu ve profesyonel makyaj sanatçıları da bunu öneriyor. Tomic, "Sahte çillerinizin birkaç gün dayanmasını sağlamanın bir yolunu arıyorsanız, kaşınıza veya dudak fırçanıza sprey bronzlaştırıcı solüsyonu uygulayın," diyor. Tıpkı sahte bir bronzluk gibi gözükecekler.


6 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 6

4. Göz Farı Macunu Yapın

Henton, bir macun oluşturmak için orta ila koyu kahverengi bir göz farını biraz sürtünme alkolüyle karıştırmayı öneriyor. "Bunu kompaktınızın köşesinde veya bir makyaj fırçası veya kulak çubuğuyla kapağınızda yapabilirsiniz," diyor. "Daha sonra bu macunu bir çil olarak boyayabilirsiniz; alkol daha fazla kalıcılık sağlar."

7 / 9
Sahte çiller elde etmenin 7 yolu - Resim : 7

5. Kirpik veya Kaş Boyası Kullanın

Daha uzun süre kalıcı bir çil elde etmenin bir diğer yolu da evde kirpik veya kaş boyası kullanmaktır. Henton, "orta veya kızıl kahve tonlarında öneririm," diyor. "Boyayı talimatlara göre karıştırın ve yüzünüze sürün veya boyayın; bu, epidermisi hafifçe boyar ve cilt tipinize bağlı olarak bir ila iki gün kalır."